HöstMys


Tjollahopp!

Hallå där!
Awesome day, so far? :)
Det har jag i alla fall! Jag har varit ner till centrum här i Södertälje och köpt bok två i bokserien "De utvalda" (mer om den senare ^^), jag har köpt en ny borste till min brynskugga eftersom jag tappade ner den senaste pensel i handfatet och det var äckligt att fiska upp den, så det sket jag i xD och jag har köpt lite luuunch.
Snart så ska jag baka dumlecupcakes till imorgon för vi ska ha fika på mentorstiden och vi ska fira min systers pojkvän :) (and he kind of is a fan of DUMLE)
NomNomNom! 24 sånna här idag då ;)

Min dag


Chillerill i burken

Lördag idag. Could it be more awesome?
Ska dock inte göra något tror jag :o Ska skicka in en novell till min svenskalärare, leka i photoshop och bara chilla som ett djur. So guess what! Jag kanske skriver "From this, to that!" :D Någon som är sugen på fortsättningen..? ;)
Random Shiiieeeet!

du kan va en korvmacka

Helluuuuuuuuueeeee :3
It's friiiiday <3 WIE! Tjockt med nice.
Har inte hänt så mycket idag, så kan väl berätta om gårdagen. Jag hade en makeuprådgivning igår som jag fått av systerns kompis (tehe). Där fick jag lära mig sminka mig så att det passar mig :3 haha, nu ska man bara ha råd att köpa allt smink också! Tänkte att jag kunde bjuda på en bild eller två som jag tog igår :)
Syns kanske itne så mycket, men skillnaden är att jag har en ljusare fundation, jag har puder (!), lite solpuder, mörkare ögonbryn, ögonskugga och ögonpenna ^^ (för den som ville veta osv)
 
Have an AWESOME friday! :D
 

Varför? För att jag kan!


Mentorstid och kakmys!

Sitter i skolan och har mentorstid och käkar kakor :)
Det är nån mysig liten grej vi tyckte att vi skulle göra. Bjuda på fika på mentorstiden!
Fett med mys? svar ja!
Jag bjuder på lite Wille Spetzis bara för att han är så underbar ochd et kanske behövs så här på en måndag osv.

From this, to that!

Taylor;
Hennes tankar avbröts av att hon såg Mandy gåendes med snabba steg mot henne. Hon var bestämd och målmedveten. Taylor himlade lätt med ögonen.
-Jag vet din hemlighet, sa hon och log ett retsamt leende.
 
Mandy:
Där gick hon och såg tankspridd ut. Där gick hon och smålog. Impulsen tog över Mandy och hon kunde inte hejda sig själv. Hennes små steg övergick i långa kvicka steg som efterlämnade ett högt ljud efter sig genom korridoren. Det nästan kliade i fingrarna och hon var så exalterad att hon inte kunde dölja hur självbelåten hon var. All hennes extas övergick till ett flin. Ett flin som tog fram allt som var jävligt med henne, allt som var retsamt.
Hon hade stannat och stod nu, ansikte mot ansikte, med Offret.
-Jag vet din hemlighet, sa hon självbelåtet.
Taylor stirrade chokerat på Mandy innan hon tog sig någolunda samman och svarade:
-Va? Vad menar du?
Hon försökte håll sig lugn i ansiktet. Ett uppdrag utan framgång. Mandy höjde ena ögonbrynet och såg mer självbelåten ut än vad hon gjort tidigare.
-Du vet exakt vad jag menar. Det kan inte vara lätt. Att vara hopplöst kär i sin bästa vän, menar jag.
Taylor såg på henne, nu med en lätt irritation i blicken.
-Har du slagit i huvudet? Eller kanske bara andats in för mycket avgaser i New York? Han är som en bror för mig. 
Det kaxiga i hennes svar överaskade Mandy, men gjorde också konversationen mer intressant. Hon skulle få tjafsa emot.
-Jag kanske har slagit i huvudet. Jag har garanterat andats in för mycket avgaser, men vi vet båda två att det inte har något med saken att göra. Du är kär i Zack.
När Mandy såg Taylors min skrattade hon till lite.
-Var det väldigt jobbigt att han flörtade med mig? Eller är du van? Jag hörde av Carmen att han är populär hos tjejerna.
Taylor verkade samla sig. Hon sträckte lite på ryggen och svarade med lugn röst:
-Du hade inte kunnat ha mer fel. Du kan väl gå iväg och sköta ditt egna liv, så gör jag detsamma, okej?
Hon log ett lätt leende, lutade lite på huvudet och gick därifrån.
Var det en bitchs blick hon sett där? Offret såg det nog bara som ett avslut på ämnet, men Mandy tog det som en utmaning. Hon hade inte förväntat sig världens erkännande om hur dödligt kär hon var i sin bästa vän. Hon hade fått precis vad hon var ute efter. Ett progekt. Ett perfekt tidsfördriv i en liten skitstad utan drama. Det här var kanske vad de behövde. De behövde en Mandy för att liva upp stämningen. 
Mandy vände sig om och såg Taylors ryggtavla försvinna längre och längre bort när hon sa tyst för sig själv, även om det var menat till Taylor:
-Gumman, det här är bara början.
 
På lunchrasten så satt Mandy med Veronica och hennes gäng (bland annat, Carmen) och pratade. Eller, rättare sagt, så blev Mandy utfrågad.
-Så hur är det att bo i New York? sa en tjej som Mandy förträngt namnet på.
Mandy ryckte lätt på axlarna.
-Som att bo här, antar jag, fast bättre.
Tjejerna log lite tveksamt och tog en kort paus innan de hämtat sig från den dominanta attacket Mandy kastat ur sig.
-Vart har du köpt de där skorna? sa Carmen. De är så snygga att jag tror jag kommer svimma eller nått!
Mandy hade kunnat berätta exalterat om hur hon nästan fått slita skorna ur en annan tjejs händer. Hur hon inte fått tag i dem och hur tjejen skulle betalat i kassan, men inte hade råd att betala de svindyra Jimmi Choo-pumpsen för 1 695 dollar. Men hon la bara ner sån tid på vänner. De här tjejerna skulle bara vara hennes back up tills hon fick lämna skithålan hon var strandsatt i.
-I en Jimmy Choo-butik, svarade hon ointresserat.
Tjejerna märkte hur ointresserad hon var och slutade ställa frågor. Istället började de diskutera om nån supersnygg kille.
Mandy vände blicken mot fönstret och granskade Offret där hon satt med något anteckningsblock och skrev. Hon såg avslappnad och fridfull ut när hon satt ute i solen och skrev. Ute i solen. Hur kunde hon sitta i solen med leggings?! Det var säkert närmare 30 grader ute och där satt hon i en tjocktröja och leggings. Mandy satt precis vid luftkonditionen i shorts och undrade ifall hon skulle smälta bort. Taylor tittade upp och stirrade ut i tomma luften. Hon tänkte säkert på vad hon fått höra idag. Det var säkert hennes första konfrontation.
Mandy granskade hennes ansikte och såg helt plötsligt saker hon inte tänkt på. En perfekt slät hy, klarblåa ögon och ett lätt leende som lurade på läpparna. Hon såg hennes skinande guldblonda hår som föll ner i lockar runt hennes huvud. Hon var vacker. Om hon bara slutade dölja det så mycket bakom förstora tröjor och omatchade kläder och faktiskt la ner lite tid på sig själv så skulle Zack garanterat varit hennes.
Då slog det henne. Den perfekta idén. Den perfekta planen.
Precis då gick Zack förbi. Mandy såg på honom och tittade sedan ut på Taylor igen för att se ifall hon såg på honom. Dumt gjort. Det var väl klart att hon gjorde! Mandy log och gick fram till Zack.
-Hej, Zack, var det va? sa hon flörtigt och sneglade mot Taylor som tappat sin penna och sitt block och stirrade åt deras håll.

Pink Panda Want IceCream!

Hej alla knasiga barn :3
Bra dag so far? :D Det har jag iaf! Flyter på, liksom. Sov till strax innan 11, åt frukost, dog av ont i magen (det enda dåliga imorse, bortsett fråna tt vakna) och har köpt plasthandskar. Why, you may ask? Jo, jag har nämligen äntligen pallrat mig in till stan och köpt hårfärg på Shock! wiiiee <3 Så ska ta en dusch och fråga om min syster vill fixa mitt hår (haha, det stör henne mer att det börjar se dassigt ut, än vad det stör mig♥).
Bjuder på världens chilligaste låt XD <3

-He's my brother! -He killed 80 people in two days. -He's adopted?

 
 
 Sitter och slöglor på "The avengers" (haha andra helgen i rad osv) och dricker citroncola. Nomnomnom<3
Imorgon ska jag åka in till Stockholm och köpa hårfärg, samt boka en sminkutbildning som min systers kompis fixat åt mig helt gratis (u gotta love your sister and her friends<3) :D
Ska försöka slänga in en del av "From this, to that!", bara det att jag håller på att skriva en novell i svenskan som jag måste jobba med i första hand :/
På tal om skolan; det är anledningen till att jag inte kunnat blogga så mkt nu senaste tiden. Kommer hem vid tre, fyra..ibland 5, och då sätter jag mig vid FB eller ser på nån serie..lr nått sånt. Jag har ingen blogglust då :(
Men ska försöka bli en bättre människa (hehe)
6569_d18b_large
haha typ favoritkommentaren xD

From this, to that!

Mandy;
Mandy log väldigt intresserat.
-Så, ska vi gå till mattelektionen eller? sa hon på sitt Let's-Make-Friends-sätt.
Carmen blev glad av responsen på från henne och de började gå mot klassrummet.
 
Taylor:
På väg ut från letionen såg Taylor Mandy prata med Carmen. Självklart hade Carmen gått fram. Säkert inte självmant. Hon hade nog blivit tillsagd av sin bidrottning, Veronica. Hon måste insett direkt vilken typ Mandy var, och sedan skickat någon som skulle intressera henne för att få med henne i deras gäng. Veronica var ingen dålig människa. Det fanns inga mobbare, och inga riktigt mobbade människor i skolan. Alla kände alla, därför var alla också skapligt trevliga mot alla. Men Veronica var den mest populära tjejen på skolan och det var uppenbart att hon ville ha Mandy med sig. En snygg, moderiktigt storstads-tjej hörde helt enkelt hemma hos henne.
En snygg, moderiktig storstads-tjej som verkade vara lyhörd. Taylor var inte helt säker, men hon hade en känsla av att hon upptäckt något nu på lektionen när hon stirrat på henne och Zack. Det hade varit något i blicken som gått från tom till upprymd. Som om hon visste direkt. Men så kunde det inte vara! Taylor hade varit dödskär i Zack i säkert 10 år nu, och ingen hade märkt något. Hur skulle då hon av alla människor märka det på några minuter?
Nej, det var helt enkelt inte möjligt. Släpp det, sa en röst innom henne. Om du överanalyserar så kommer det verkligen bli uppenbart. Hon beslöt sig för att lyssna på rösten och släppte det.
-Asså vad är det med dig? sa Zack och såg chockerat på Taylor.
-Va? Vad menar du? svarade hon förvirrat.
-Du är verkligen galet tankspridd, skrattade han lättsamt fram.
Zack la armen om Taylor och de gick längs korridoren.
-Jag sa att fröken Bitch verkar ha hittat mer passande vänner.
Taylor skrattade.
-Hur kan du fortfarande vara surig över att hon dissade dig? Asså, Zack, nu är du bara pinsam!
Zack tog bort armen och fnös. När han gick i förväg sänkte Taylor farten och såg honom gå. 10 år, och han hade inte märkt något. Över huvudtaget. Hon var lite patetiskt, hon med. De hade känt varandra i säkert 13 år. De hade som gyllene regel att inte ljuga om något för varandra. Taylor log lättsamt. Så många gånger hon brutit mot det löftet. Hon borde nästan ha gjort sig förtjänt av fängelsestraff för alla gånger hon brutit mot den gyllene regeln.
Hennes tankar avbröts av att hon såg Mandy gåendes med snabba steg mot henne. Hon var bestämd och målmedveten. Taylor himlade lätt med ögonen.
-Jag vet din hemlighet, sa hon och log ett retsamt leende.
Tumblr_mafoloep9p1rdvt9io1_500_large

Otur med datorn

hej alla barn o.o
jag har inte bloggat på över en vecka nu, yes I know, men när jag kommer hem runt 3, 4 på eftermiddagen varje dag så orkar man inte :O Dessutom så har det inte hänt speciellt mycket, förutom att jag har haft vääärldens otur....med min dator.
För det första så fick jag vänta två veckor på datorn. När jag väl fick den så såg jag att jag itne fått PS...buhu.
Och nu, när jag fått byta dator till en med PS så är det en väldigt viktig knapp som inte funkar.
¨Hat på livet </3
Aja,, jag överlever iaf (dock så har jag redan jätteont i fingrarna efetrsom jag måste trycka JÄTTEHÅRT för att den ska reagera xD)
Nu ska jag fortsätta ha min lektion i hantverk inledning 8')

Min nya bakgrundsbild på datorn... PurrMjaou

The boyfreinds I'll never have (L)

Ny dator osv.

Har ÄNTLIIIIIIIIGEN fått min skoldator! Det tog sin lilla (host) tid, men till slut så..!
Här i hönshuset så har det varit bakverkstad eftersom min syster fyller 19 imorgon :D <3
Har förberett frosting (vilket egentligen bara blir egengjord chokladmousse ^^) som ska stå i kylen över natten, och så bakar jag själva muffinsarna imorgon när jag kommer hem från skolan (slotar 11.30, yeeeaaaahhh buddy).

Since I have no life...

...så kaaaaaaaaaaaaanske jag skriver lite på "From this, to That" idag ;) vi får se. Just nu känner jag mig ungefär så här inspirerad :              
(vilket betyder inte alls). Men jag kmr nog lägga upp en marilyn-inspo! yeeeeyy!!
haha, kanske inte världens roligaste inlägg, men det sket man väl i? ;)
På tal om inget, så saknar jag mina älsklingar </3

RSS 2.0