Anime-Tips!

Tänkte tipsa om en asbra anime jag nydligen såg klart! Den heter Full Moon o Sagashite och handlar om en 12-årig flicka som heter Mitsuki. Hon lever med sin mormor då hennes föräldrar dog väldigt tidigt, hon minns dem inte ens. Mitsuki har halscancer men hon älskar och sjunga, och det är hennes dröm att bli en sångerska. Men en dag dyker två figurer upp, Takto och Meroko, som är så kallade shinigamis och de berättar för henne att hon endast har ett år kvar att leva och att de är personerna som ska samla in hennes själ. Mitsuki accepterar sitt öde, men är mest bara ledsen över att hon inte kommer få chansen att bli sångerska och hitta sin one true love, Eichi. Takto känner sympati för henne och förvandlar henne till sitt 16 åriga jag, där hennes hals är frisk och hon får chansen att bli sångerskan Full Moon.
 
Jag ÄLSKAR serien. Den är supergullig, sorglig och rolig på samma gång. Den perfekta blandningen :) Jag letar alltid efter romantiska och pinsamma serier att titta på, men tycker alltid att de är för korta, men den här är faktiskt lite över 50 episoder lång. El Perfecto :3 Rekomenderas helt klart! Men det var ingen Yaoi eller pinsam serie xD så... 3,5 (Y) utav 5 Möjliga! 8'D
The Bunny: Meroko (godsedjursform), The Girl: Mitsuki, 12 years old, The Cat: Takto (godsedjursform)
Full Moon (aka, Mitsuki)
 

From This, To That!

Taylor;
 
"Okej, visa mig din garderob, Offer!" sa Mandy glatt. Taylor suckade och öppnade sin garderob. Det automatiska  ljuset slogs på och Taylor stod med armarna i kors och försökte att inte se så road ut när Mandy stirrade med stora ögon och hängande haka.
 
Mandy:

När Taylor öppnat dörren till sin garderob kunde inte Mandy låta bli att tappa hakan. Det var praktiskt taget omöjligt att inte göra det. Det var en gigantisk walk in-closet som innehöll så mycket kläder, skor och väskor att det började klia i Mandys fingrar. I början av rummet fanns en massa skor, väskor och jackor. Längre in började hyllor och långa rader av upphängda tjocktröjor eller allmänt stora tröjor. Mandy höjde ena ögonbrynet och stirrade på Taylor, som bara ryckte på axlarna till svar. Mandy gick längre in och kom till en del av jeans, shorts och leggings. Hon började nästan undra om hennes lilla offer bara hade enkla tråkiga kläder, men när hon kom längre in i garderoben spreds ett brett leende på hennes läppar. Där hängde alla möjliga snygga klänningar, kjolar, jeans, shorts och tröjor. Inte en enda tjocktröja, inte ett enda par mjukisbyxor. Bara snygga kläder. När Mandy tog sig en närmare titt hittade hon en chanel-klänning. Den var ljusrosa och ganska kort, men otroligt söt. Den perfekta blandningen mellan gullig och sexig. Mandy hade suktat efter en sån enda sedan den kommit ut i butik för två månader sedan.
"Var fick du tag på det här?" frågade hon drömmande.
"Jag fick den av min pappa" svarade Taylor nästan oberört. "Han är chef för en modellagentur inne i storstan och får oftast kläder för specialpris eller helt gratis". Mandy stirrade på Taylor.
"Och du använder inte kläderna i skolan för att..?!" frågade hon sedan lite upprört.
"Jag tycker inte att jag behöver använda kläder som kostar över 500 dollar i skolan eftersom att det är för uppklätt och jag riskerar att förstöra dem" sa hon bara enkelt som svar. Sedan log hon när hon såg Mandys ansiktsuttryck. "Jag använder dem bara på speciella tillfällen eller om jag åker nån stans"
"Då använder du dem ju aldrig!" ropade Mandy anklagande medan hon tog för givet att Taylor var en tjej som aldrig lämnade staden. 
"Hur kan du vara så säker på det" mumlade Taylor buttert, vilket Mandy värderade som något inte värt att besvara.
"Så vad ska jag tvinga på dig imorgon?" sa hon glatt istället.
 
Vid klockan nio hade Mandy gått igenom de 'värdefulla' delarna av Taylors garderob och valt ut en enkel, men snygg outfit till henne. Den bestod utav ett par jeansshorts, Diesel, en luftig rosa magtröja, chanel,som det stod "fuck" på och ett par knytbara klackar med amerikanska flaggan som tillhörde något europeiskt märke som Mandy inte kände till. Taylor såg skeptiskt på outfitten.
"Ska jag verkligen gå så där?" frågade hon. "Då kan jag lika gärna ta på mig en cheer-uniform, komma inspringades på skolan och skrika 'GO BEAVERS!!!'"
"Du bara överdriver" svarade Mandy medan hon nätt och jämt höll tillbaka en skrattattack. "Nu till nästa viktiga del i operation 'get Taylor out of the friendzone'; ditt ansikte och hår"
"Vad är det för fel på det?" frågade Taylor lite irriterat.
"Inget, egentliget" fick hon till svar. "Men dina glasögon framhäver inte precis ditt ansikte, och ditt hår är jättegulligt lockigt... men när drog du en hårborste genom den där kalufsen sist?" Taylor tittade ner i golvet och verkade låtsas som om det regnade. "My point" fortsatte hon. "Så har du linser? Det kan underlätta, eftersom att jag nu konfiskerar dina glasögon, så antingen trycker du in linserna, eller så får du vara blind tills på fredag kväll"
"Jag har linser" muttrade Taylor till svar. Mandy log av att vara underhållen. Fredagen skulle bli den bästa dagen på länge. Hon kunde knappt vänta tills hon fick se Zacks snopna min, eller resten av skolans ansiktsuttryck heller för den delen.
 
 

Jävlar

Vad kass jag är på att uppdatera! Det enda som går i min skalle när jag sitter vid datorn och mobilen är; Instagram, facebook, tempelrun, kik, songpop, gsm xD Men ingen blogg! Damn....
men det är inte lika kul att uppdatera en blogg som har ett askasst namn (många nackdelar med att ha hela mitt namn) och dessutom vars header är ungefär en miljon åt gammal >-<
Jag ska försöka bättra mig. Tror jag ska börja skriva mer om böcker och anime (är inne i ett anime-hets-moment).
Döm inte inlägget; har tappat bloggtekniken av bara fan. Måste avvänja smilysar... känner mig så torr utan dem!
random bild från igår
 

RSS 2.0