Attitude mässan

Allt jag kan säga: GLAD CHEY♥

Haha dock så ser jag väl ut som ett jeeevla MÄHÄ på bilden, men det får jag helt enkelt leva med xd

From this, to that!

Mandy;
-Hej, Zack, var det va? sa hon flörtigt och sneglade mot Taylor som tappat sin penna och sitt block och stirrade åt deras håll.
 
Zack:
Zack gick och muttrade för sig själv. Det var väl självklart att han fortfarande var sur? Jävla Taylor. Sedan avbröt han sitt surande och flinade lite. Därefter skrattade han tyst åt sig själv. Han var verkligen patetisk. En tjej, EN tjej hade dissat honom, och han hade blivit 'sur' för att Taylor retats lite? Zack suckade lätt och satte händerna i fickorna medan han gick längs korridoren. Han kunde itne vara arg på Taylor. Det gick bara inte. Den senaste gången han blivit arg på henne var när hon blivit mobbad när de var 11 och hon hade bara stått där och tagit skit. Efter att han försvarat henne, så hade stått och skällt ut henne i säkert 20 minuter för att hon inte sagt ifrån. Hur kunde någon någonsin kalla den underbart snälla varelsen för ful? Långa snygga ben, sjukt snyggt hår och otroligt söt, med eller utan sina glasögon. Nördig? ja men visst! Men ful? Inte en chans!
-Avundsjuka idioter, mumlade han tyst medan han log, allt bredare, ensam i korridoren.
Han lyfte på huvudet och såg Mandy sitta och prata med Veronica, Carmen, Annie och Olive. Det var väl klart att de pratade med varandra! Perfekt matchning, tänkte Zack. Men han kunde inte låta bli att tycka att Mandy var dödligt snygg, vilket irriterade honom ännu mera. Zack förflyttade blicken och tittade ut och där satt Taylor och skrev i sitt superhemliga anteckningsblock. Han hade aldrig fått sett vad som fanns i. Alltid när han frågade så rodnade hon bara och sa att det itne var något speciellt, men att han absolut inte fick titta! Han hade lovat att aldrig göra det, och när Zack lovat något, så höll han det, oavsett hur jobbigt det än var.
Precis då hörde han de bekanta ljudet från de blåa pumpsen och Mandy stod framför honom.
-Hej, Zack, var det va? sa hon onödigt flörtigt och höjde på ögonbrynet. Det såg nästan ut som att hon sneglade bakåt, men Zack tänkte att det säkert varit inbillning.
"Zack, var det va?". Vilken jävla bitch! Att hon låtsades glöt hans namn, för att inte verka för intresserad, men ändå tillräckligt för att få hans uppmärksamhet.
Zack stirrade på henne, chokerat.
-Eh, ja.. fick han fram till slut.
Vilket patetiskt svar! Samla dig, din tönt!
-Vadå då? fortsatte han, lite mer samlat och självsäkert. Då insåg han att han måste låtit mycket mer nedvärderande än vad han trott i sitt första osäkra svar, för hon såg faktiskt chockad ut över hur han svarat henne. Dock så varade chocken bara i någon sekund innan hon samlat ihop sig igen.
-Så att jag kommer ihåg ditt namn rätt, sa hon flörtigt medan hon log. Jag måste verkligen lägga ditt namn på minnet, Zack. 
Hon log och höjde ena ögonbrynet och därefter gick hon iväg och lämnade Zack gapandes i korridoren.

once upon a time..

...There was a girl that was called Ellinor. She was a bad blogger.
Haha förlåååt! Har inte bloggat något, men har järnbrist, så jag är seriöst sjukligt trött hela dagarna.
Jag tänker sluta lova "From this..."-delar, för jag vet helt ärligt inte när det blir nästa gång. Ska försöka klämma in det snart, men inga löften så att säga.
Sitter på min 160 minuters svenskalektion och väntar tills den tar slut (haha), så att jag sen ska få åka hem till NORBERG :D wiiie<3
haha gammal bild xD
 

Virrig söndag

Hello there!
Min söndag känns bara så konstig, och lång!
Det var tänkt att jag skulle träna lite över 9 imorse med Pia, men har haft en huvudvärk som legat och tryckt inne i huvudet hela natten som halvt bröt ut när jag vaknade vid 7...INTE KUL!
Hade drömt MASSA på natten, och drömmarna kändes verkliga, så min söndag känns som om den hållt på i typ 100 år eller nått :o
Blev alltså ingen träning alls för mig idag, för att jag är sp sjukt trött, men bakning håller jag iaf på med nu :D (Bilder senare osv ;) )
aah juste!
Juste, ska också försöka klämma in fortsättningen på "From this...." :)

blogghumör

Jag har inte riktigt varit på ett..blogghumör. Jag vet inte, det har bara varit en sån vecka. Att komma tillbaka till vardagen efter ett långt lov där man åkt hem till Norberg och flytt från sin vardag så är det svårt att ta tag i nått som bloggen när man är tröttare än tröttas :o
(ursäkta om det inte är sammanhängande text, trött som usch xD)
Ska försöka lägga upp lite "From this, to that!", men jag har mest plannerat träning och bakning nu i helgen.
haha gammal bild xd

HAHA

Wise princess Sophia

going back

Idag bär det tillbaka till Södertälje :/
Känns som att jag träffat alla för lite xD Prutt...
Aja, kommer tillbaka nästnästa helg, för ska se på Breaking dawn part 2 med Mommi ^^ Haha, ska tvinga med Felix också (mwahahaha).
Random bild
Hoppas ni haft ett awesome lov :)

Red

 
Awesome shit bro<3

Lust att prova rita....

Har studerat bilden (haha what a creep I sound like) och har märkt att kvalitén, ljuset, det mesta verkar ganska tecknat, så skulle kanske kännas lättare?
Ett bra sätt att jobba med skuggor på iaf! borde jag prova? eller kommer jag bara nedvärdera honom med min okunskap att teckna riktiga människor?

Är jag den enda...

...Som bara vill sätta sig ner och rita när jag ser sånna här sjukt fina och söta bilder?

RSS 2.0