This is my oath to you<3

Ni vet vilka ni är<3 

De utvalda; inspo. (jag äger inte bilderna)


From this, to that!

(Lite info bara hjärtegull så att nu inte blir mentalt förvirrade; jag byter från och med nu sätt att skriva samtal och tankar med xD Så att det blir mer lättläst!)
 
Mandy;
-Jenna! Hej! svarade hon och gick från glad till orolig. Varför ringde hon när hon bara kunde skrivit ett sms? Det var säkert inget! övertygade Mandy sig själv direkt. Hon kanske bara inte kunde eller orkade smsa det.
-Ehm, Mandy... Förlåt, jag vet inte hur jag ska säga det här, men... asså... Alex, hon pausade. Alex har varit otrogen.
 
Taylor:

Veckan hade gått minst sagt fort. Det var redan torsdag och Taylor hade försökt vara så manupilativ under veckan som hon kunde för att få ut någon typ av information av Mandy och hennes mästerliga 'plan'. Men Mandy hade antingen ignorerat hennes försök att få henne och snacka, eller bytt samtalsämne. Det hade gått Taylor på nerverna och hållit henne vaken om nätterna. Vanligtvis var det på grund av Zack, men variation kan vara nödvändigt ibland, eller hur? Men nu var det äntligen torsdag och Mandy skulle komma hem till Taylor och granska hennes garderob, vilken var lite oroande. Vad som än hände som fick Mandy inte gå till den delen av hennes garderob...
 
På väg ner till köket mötte Taylor sin mamma.
"Hej, hjärtat" sa hon. "Hur var det i skolan idag?". Taylor såg på sin mamma och log. Hon såg alltid så lycklig ut när hon lagade mat. Det var verkligen hennes passion och trots att hon stod på ett exlusivt bageri inne i stan hela dagarna så var hon alltid lycklig över att komma hem och få ställa sig och börja med kvällsmaten. Taylors mamma hade liknande blond lockigt hår som Taylor, fast det var uppsatt i en liten knut bak i nacken och endast några få lockar hade lyckats smita från håruppsättningen. Hennes ögon var ljusgröna, istället för ljusblå som Taylors, och hon hade vackra drag.
"Det var okej. Vi fick gå tidigare för Miss Hoyle var sjuk, så det blev ingen samhällskunskap" svarade hon och gick fram till sin mamma för att ge enne en kyss på hjässan. Taylors mamma var mycket kortare än henne, men minst lika smal. Taylors längd kom från hennes pappa.
"Jaha, vad trevligt" svarade hennes mamma och flinade lite. "Skulle den där nya tjejen komma över idag?" frågade hon sedan.
"Hm, ja. Mandy." svarade Taylor frånvarande. Hon var upptagen med ett nybakat bröd som låg färdigskuret på matbordet.
"Ska hon äta här?" frågade hon otåligt. Taylor såg upp på sin mamma och visste att hon tänkte bjuda Mandy på mat oavseett vad, så hon tänkte inte slösa någon tid med att förklara att Mandy förmodligen redan ätit. Dessutom var det redan dukat för mer än två.
"Ja, det tror jag nog" svarade hon istället.
"Okej, då så!" svarade hon nöjt och vände sig mot spisen.
Inte långt efter det ringde det på dörren och innan Taylor hunnit resa sig upp hade Mandy öppnat dörren. Så fort hon fått syn på Taylor log hon och gick in i köket, men skorna på. Hon hade på sig ett par röda pumps som Taylor kände igen. Hon hade liknande som hon fått av sin pappa. De hade kostat 1 200 dollar. Det var tur att Taylors mamma hade fått en bra personbeskrivning av Mandy, annars hade hon nog stått och stirrat på hennes ohövlighet.
"Precis lagom till maten, Mandy!" sa Taylors mamma glatt. "Jag heter Jenni" sa hon sedan och räckte fram handen till Mandy och förvånansvärt nog så tog Mandy henens hand och skakade den.
"Trevligt att träffas, Jenni!" sa hon och log charmigt. Mandy var verkligen bra på första intryck, om hon verkligen ville. Det märktes för Taylors mamam log gillande och verklade helt glömt att hon stigit på utan att någon öppnat dörren och dessutom hade skona på sin inomhus.
 
Efter maten drog sig Taylor och Mandy upp på hennes rum för att Mandy skulle kunna ge henne moderåd. Som om jag skulle behöva hennes hjälp tänkte Taylor tröttsamt. Jag är inte tappad bakom en vagn. 
"Okej, visa mig din garderob, Offer!" sa Mandy glatt. Taylor suckade och öppnade sin garderob. Det automatiska  ljuset slogs på och Taylor stod med armarna i kors och försökte att inte se så road ut när Mandy stirrade med stora ögon och hängande haka.
Tumblr_mh2w9mvba91s0cbsbo1_500_large

This is a true story!!!!


I've been thinking...

...och vore det inte bättre om jag har en egen kategori för de olika berättelserna jag kommer att skriva (håller på att skriva en till atm som ni kanske kommer vilja läsa sen..hehe). Att ha kvar Berättelser och Noveller-kategorin men att jag bara lägger upp övrig info/frågor,typ som det här inlägget, och har en kategori för "From this, to that!" osv..
Sounds lika a plan to me!
Haha, men jag ska tänka igenom det lite, och så..ah, uppdaterar jag er om hur det blir!
Bjuder på två "From this, To that!" bilder ;)

Påsklov = Dålig update

Jag vet att jag itne skrivit alls, men har ju haft lov så jag ville ta vara på det osv.
Haha hoppas min..typ..enda läsare har överseende ;) Det här är ju mer av en dagbok xD bara jag som vet vad som skrivs och att den existerar, haha!
Skit samma, ska nog hur som helst skriva en kort "From this, to that!" (skriver en berättelse i ett forum och är lite..skriv-trött). 
Men jag vill gärna ha lite åsikter om karaktärerna. Vad tror ni kommer hända med Mandy och Taylor och Zack..och.. ah, alla? What is Mandy's plan? hohoho, I know!
flum-inlägg
Gammal bild från när jag äntligen lyckats fått massa med rött hår !

RSS 2.0