The Kick Back Pack - Knasig Awesomeness!

Hur elit får man bli?
5 tjejer som driver några av de största alternativa bloggarna i Sverige har alltså slagit ihop sig till ett enda stort elit-gäng som alla har unika, härliga stilar och de bloggar bl.a. om knasigheter, styling, självförtroende och tips.

Keela: Keela var den första av de här bloggarna som jag började följa. Först såg jag hennes design och såg hennes strumpor...blev helt galet kär. Sen läste jag lite och vart helt fast!  Rolig tjej som verkar vara helt galet underbar.
Väldigt söt också..Hmm.. hon får nog passa sig, kanske äter upp henne :$$ wooops..!
Som ni kanske märkt så är jag ju galet kär i färger, därav har jag också lätt att gilla personer som klär sig färgglatt... Sen att hon är lite knasig är bara världens plus <3 ^^
Designen (och strumporna) som jag föll pladask för!
Moa: Moa var den andra av de här tjejerna som jag började följa (haha, omedvetet skrevs de i ordning xd). Då hade hon lila fluffigt hår som jag bara ville äta upp, och hon verkade vara lite knas. Sen när jag läste vad hon skrev om blev jag allmänt intresserad och började följa bloggen.
Seriöst.. bruden käkar mjöl! I think I love her, or something..
Efter som att jag, sorgligt nog, är för kass för att hitta mjölvideon, eller ens en bild när hon äter mjöl, så blir det en "Jag har lila hår och fem målade fingrar"-bild :D<3
Caty: Jag har inte följt Catys blogg så värst länge, och den första anledningen till att jag la till ennes blogg på bloglovin' var för hennes otroligt söta design och stil :$$ Jag gillar verkligen hennes unika utseende, så otroligt fin :D  Caty håller också på att starta upp ett företag som kommer innehålla flera olika projekt, bland annat ett eget klädmärke.. How Azum isn't that?! Jag drömmer själv om att starta upp ett eget klädmärke, och blir därför så glad och inspirerad av att läsa sånna bloggar för att se, I can make it happen ♥
TITTA PÅ MÄNNISKAN! Så söt ^^         ehehehehehehehhe..strumpor ♥.♥ (ooh ja, jag är besatt av höga strumpor, u mad bro?)
Johanna: Det här är en blogg jag tittat in på några gånger, men inte riktigt läst. Började kika in ett antal gånger när de började tipsa om varandras bloggar, och jag är glad att den finns, för apor är liksom awesome och det är så skönt att nån skriver om annat än det som alla redan skriver om.
Ännu en härlig tjej med en härlig stil, som man kan överväga att ta en tugga av eller två o.o
HOFH myshowroom
men..titta! En azum människa (jag menar, hon gillar apor!!)
Vira: Först tänker jag bara säga... MEN OJ VAD LIK HON ÄR MIN SYSTER PÅ VISSA BILDER! Folk, som t.ex. min syster, håller inte med, men vad vet de? xD Ät upp er själva...
Ännu en jättefin tjej med fina strumpor :'3 Hon har också haft flera roliga och fina hårfärger<33 (Redhead...Hon har varit med i klubben!!! :D) Hon gör också som de andra, skriver om det hon känner för, inte det hon borde skriva (I hope u understand me). Självförtroende, istället för nedtryckning.
Inringade; She looks like my sis...
Sen tänker jag bara säga att jag vet att det är världens finaste 'redigering' ^^<333 Vem behöver PS när man har paint liksom?!
Nu till den stora frågan som ni kanske ställer er; Varför ska jag läsa deras bloggar egentligen? För att de har fina strumpor?
Ehm, ja, jag tycker ju själv att deras strumpor är något som gör deras bloggar galet läsvärda♥
Men det som de bloggar om är något så bra. Listor om allt som är viktigare än att ha en platt mage, pepp på att alla är lika värda oavsett hur man ser ut, det är okej att ha en annorlunda stil, det är okej om man vill sticka ut i mängden, så länge man själv gillar det. Dessa tjejer peppar mig på så många olika sätt att man bara blir glad på livet typ ^^ och jag känner att så många flera borde läsa deras bloggar, för att man mår bättre med sig själv och de är verkligen inte som alla andra.
Plus, att knasiga människor är bara för härliga.
Kärlek på er tjejer alltså!

kram<3

Kommentarer
Postat av: Denise 22 - mamma till Kevin 6

Ja det förstår jag känns tungt. Men man kommer snabbt in i vanliga rutiner igen... och sen är det ju bara några veckor kvar till påsklovet. Och kort där efter är det ju sommarlov ;) Så det kan inte bli så mycket bättre!



Helgen har varit toppen! Börjar bli trött, så det blir nog tidigt i säng!



Kram!

2012-03-04 @ 22:03:43
URL: http://familyportrait.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hey!

Sugen på lite shopping inför våran/sommaren?

Då rekommenderar jag en superbra sida där man samlar poäng och får presentkort på H&M, Nelly.com, Åhléns och Kicks!



http://www.gratismakeup.se/?r=208078



Det är 100% gratis och det fungerar, har testat själv. :)

2012-03-05 @ 18:47:08
Postat av: Helena

Jag läser oxå deras bloggar! Den första jag börja följa va Viras blogg! Sen var jag fast. Hitta sedan resten av tjejerna en efter en.

Jag har lagt ut en liten bild på mina naglar nu som du ville se.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram på dig.

2012-03-05 @ 19:04:38
URL: http://www.missnaily.wordpress.com
Postat av: Aida

Fin blogg! :)

Hoppas allt är bra? :)

2012-03-05 @ 19:18:52
URL: http://travelphotodance.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Vinn länking på 700-100 bes och länkning för ca 1000 twitter läsare.

Nominera i rätt inlägg or forget it. Puss

2012-03-05 @ 21:23:38
URL: http://mimmiiiss.blogg.se/
Postat av: Miss Dior



BLOGGEN OM ALLT FRÅN STIL & HÅR TILL MIN VARDAG OCH DJUREN.

MEN KANSKE MEST KÄND FÖR SKRIVANDET OM KROPPSIDEAL OCH SJÄLVKÄNSLA/FÖRTROENDE.

TIDIGARE MEDVERKAT I PAOW'S BLOGG + OLIKA KAMPANJER SOM RÖR JUST KROPPSIDEAL



http://tilldetsistahjartslaget.blogspot.com/

Postat av: Ida

Hej! Jag skriver om min LKG, läs & kommentera gärna!

http://idahtt.blogg.se/category/lkg.html

Undrar du vad LKG är för något? Klicka på länken här ovanför så står det där om du bara bläddrar ner lite! :) Klicka på länken & läs innan ni frågar ngt! :)

Förlåt om du inte vill ha sånt här, men antingen så hade du inga "regler" eller så fattade jag "reglerna" fel :)

2012-03-06 @ 23:40:47
URL: http://idahtt.blogg.se/
Postat av: Moa

Tävling på bloggen! Var med och vinn en länkning i menyn och i ett inlägg! - http://moasjodins.blogg.se/2012/march/tavling.html#comment

2012-03-07 @ 10:40:53
URL: http://moasjodins.blogg.se/
Postat av: Katta

Tack gumman!! Hur mår du? hur många mvg har vi?? ;) kram

2012-03-11 @ 21:20:02
URL: http://kattasfett.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0