From This, To That!

Taylor:
 
En medellång tjej med långt brunt hår och blåa pumps klev ut ur bussen.
Hon såg sig omkring med en nedlåtande blick och gick mot skolan. Hon stannade upp och stirrade på skolentrén och suckade djupt.
-Shit, vilken snygging! hörde Taylor sedan Zack säga imponerat. Sjukt snygg!
Taylor skakade tröttsamt på huvudet, vände sig om och såg på Zack. Hon tänkte säga något i stil med att han var en desperat tönt, men bestämde sig bara för att dra en djup suck och gå in i skolan. Zack började flabba bakom henne och gick sedan efter med långa och kvicka steg.
-Vadå, är du lite avis, hjärtat? sa han flörtigt när han gått ikapp henne.
Ja?!
-Nej, varför skulle jag vara det? svarade Taylor tröttsamt och ansträngde sig för att inte låta irriterad.
Zack log sitt oemotståndliga leende och svängde in mot sitt skåp.
-Det var nära, tänkte Taylor. Han gjorde inte precis saker och ting lättare för henne...
När taylor kommit fram till sitt skåp och skulle precis till att öppna det såg hon i ögonvrån hur den nya tjejen stod och stirrade, inte ens lite diskret, på Taylor. Hon hade ena handen vila på sin höft och glodde nedlåtande på henne med ett höjt ögonbryn. Taylor suckade, nästan ljudlöst. Hon hade ju näst intill fixat sig! Undrar hur hon reagerat om hon sett hur Taylor varit klädd för bara nån dag sedan. Taylor tröttnade på den nedlåtande brunetten, så hon stängde sitt skåp och gick rakt mot henne.
-Hej! sa hon trevligt och log ett charmigt, och halvt tillgjort leende.
Tjejen hade fortfarande samma blick.
-Hej, svarade hon tillslut, lite för oengagerat för att vara väluppfostrad.
-Du är ny här va? sa Taylor, fortfarande otroligt trevligt. Hennes plan var att göra henne så obekväm som hon kunde.  Än så länge gav det inget resultat.
-Ja, du har ju inte sett mig här tidigare, eller hur? sa hon medans Taylor kände den gigantiska idiotstämpeln hon fick upptryckt i pannan. Hon rodnade lite men lyckades skratta fram:
-Nej det har du ju rätt i. Men det skadar ju inte att vara trevlig, eller hur? Hon gjorde verkligen sitt bästa för att låta som hon gjort när hon sagt "eller hur". Taylor blev glatt chockad när hon såg tjejens förvåning över bitchigheten som Taylor nästan omedvetet kastat ur sig.
-Nääh.. mumlade hon fram.
-Jag är Taylor, sa hon sedan och log medans hon märkte att hon måste se väldigt nöjd ut, med tanke på att tjejen samlade ihop sig fort och sträckte på sig.
-Mandy, sa hon medans hon försökte se stolt ut.
Just då kom Zack.
-Saknat mig? sa han glatt och log ett bländande leende och såg på Taylor, även fast han ansträngde sig inför Mandy. Hade han fixat till håret?
-Det här är Mandy, sa Taylor lite motvilligt.
-Zack, sa han och log flörtigt.
Hon såg inte speciellt imponerad ut. Allt han fick som svar var en lätt ryckning i mungiporna. När Taylor såg Zacks min kunde hon inte hålla sig. Hon började gapskratta, högt och ljudligt. Folk vände sig till och med om och tittade lite förundrande på henne. Men Zack var inte lika glad. Han stod där och såg ganska butter ut. Taylor såg inte så mycket på grund av tårarna som bildats i hennes ögon, men hon såg när Mandy gick därifrån. Hon försökte att inte se så självbelåten ut, men Taylor genomskådade henne direkt, som en öppen bok.
-Om du har garvat klart så börjar vår lektion om ungefär två minuter, sa Zack minst lika buttert som han såg ut.
Taylor skrattade medans hon sa:
-Du behöver inte vara så sur för att du blev dis...
-Okej, då går jag nu då! avbröt han.
Taylor försökte samlade sig lite och gick efter honom medans hon fick en ny skrattattack.
Tumblr_m6351usqd91r5f0jbo1_500_large

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0